Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 406g2944kcal4.8g1.6g330g0g
Sokeri 394g1600kcal0g393.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 383g546kcal47.8g1.1g39.2g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g529g1787kcal46g374.9g4.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g186g1113kcal44.5g12.2g100.2g0g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.1g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)464g640kcal34.8g24.6g46.4g0g
Appelsiinimehu, 2 dl104g47kcal0.3g10.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17477kcal360g1663.6g1041.4g0.4g
Valittu annoskoko2500g8739kcal180g831.8g520.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna1250g4369kcal90g415.9g260.4g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576