Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 343g100kcal3.2g15.4g1.4g6.5g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g490g171kcal4.9g31.8g2.4g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g362g145kcal4g26.1g1.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)181g63kcal1.8g12.5g0.9g2.5g
Vesi1102g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g10g26kcal1g1g2g0.1g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1228kcal29.8g173.6g41.4g18.2g
Valittu annoskoko2500g614kcal14.9g86.8g20.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna1250g307kcal7.5g43.4g10.4g4.6g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921