Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 1519g1269kcal19.3g65g96.7g33.6g
Jauheliha, sika-nauta 608g1345kcal106.3g0g103.3g0g
Sipuli (kuorittu)152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)152g191kcal16.7g0.5g13.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g205kcal0g0g22.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g111kcal0.2g0.2g12.2g0g
Kasvisliemikuutio 17g51kcal1.6g2.3g3.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6458kcal294.6g155.6g506g73.6g
Valittu annoskoko2500g3229kcal147.3g77.8g253g36.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1615kcal73.7g38.9g126.5g18.4g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064