Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 470g122kcal7.3g10.8g2.3g13.6g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.3g0g
Vesi1128g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g376g940kcal71.4g0.1g82.7g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g470g517kcal10.8g14.6g47g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3453kcal180.4g54.8g294.8g28.4g
Valittu annoskoko2500g1727kcal90.2g27.4g147.4g14.2g
Annoskoko puolitettuna1250g863kcal45.1g13.7g73.7g7.1g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891