Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g180g1312kcal1.8g1.8g143.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 657g2255kcal67g460.1g7.9g23g
Sokeri 573g2326kcal0g572.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g82kcal0.8g17.9g0.8g0g
Neilikka, annos 4g11g41kcal0.4g8.9g0.4g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 337g131kcal1.5g22.9g1.7g8.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen674g223kcal22.2g33g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12854kcal190.6g2259.2g309.6g64.6g
Valittu annoskoko2500g6427kcal95.3g1129.6g154.8g32.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3214kcal47.7g564.8g77.4g16.2g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154