Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g1020g1225kcal163.3g13.3g57.1g1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g10g90kcal0g0g10.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1020g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)33g118kcal1.8g24.8g1.1g1.8g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g408g490kcal11.8g22g40.8g0g
Voi 8.2g59kcal0.1g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3962kcal354g120.2g231.6g5.6g
Valittu annoskoko2500g1981kcal177g60.1g115.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna1250g991kcal88.5g30.1g57.9g1.4g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310