Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 430g1475kcal43.8g300.9g5.2g15g
Sokeri 281g1141kcal0g280.8g0g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g79kcal0g19.6g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g1323g516kcal43.7g41g19.8g0g
Kananmuna kuoreton 273g389kcal34.1g0.8g28g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g165g1124kcal1.7g1.7g124g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9479kcal247.4g1295.8g354g30g
Valittu annoskoko2500g4739kcal123.7g647.9g177g15g
Annoskoko puolitettuna1250g2370kcal61.9g324g88.5g7.5g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655