Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g12g32kcal1.5g1.4g2.4g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g248g149kcal2.2g12.9g9.9g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1241g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss248g308kcal7.4g63.6g2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g223g63kcal2.5g10.7g0.9g6.7g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g372g447kcal67g6.3g16.8g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g137g96kcal2.7g12.3g4.1g0g
Rypsiöljy 17g154kcal0g0g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2496kcal166.6g214.4g107g14.8g
Valittu annoskoko2500g1248kcal83.3g107.2g53.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna1250g624kcal41.7g53.6g26.8g3.7g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674