Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 626g894kcal78.3g1.9g64.2g0g
Oltermanni, perinteinen342g1230kcal85.4g0g99.1g0g
Aurajuusto194g658kcal38.7g0g56.2g0g
Paprika punainen 194g57kcal1.8g8.7g0.8g3.7g
Paprika keltainen 194g58kcal1.8g9.9g0.4g3.9g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki456g365kcal59.2g9.1g9.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g5.7g0.6kcal0.1g0g0g4.8g
Tonnikala öljyssä 177g335kcal47.9g0g15.9g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )177g247kcal22.9g11.5g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7762kcal675.8g95.4g516.8g29.4g
Valittu annoskoko2500g3881kcal337.9g47.7g258.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1941kcal169g23.9g129.2g7.4g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062