Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1163g1465kcal127.9g3.5g104.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 174g576kcal3.5g5.2g61g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki465g372kcal60.5g9.3g9.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g233g837kcal65.1g4.7g62.8g0g
Kebabliha 465g1015kcal115.7g0g61.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8530kcal745.4g45.4g598.8g0g
Valittu annoskoko2500g4265kcal372.7g22.7g299.4g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2133kcal186.4g11.4g149.7g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159