Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 989g323kcal6.1g55g2g25.2g
Parsakaali brokkoli 825g289kcal38.1g16.1g2.5g20.6g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g660g2276kcal164.9g390.5g14.5g71.2g
Persilja 26g7.2kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5791kcal419g923.8g38.2g238.2g
Valittu annoskoko2500g2895kcal209.5g461.9g19.1g119.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1448kcal104.8g231g9.6g59.6g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549