Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Jauheliha, sika-nauta 341g755kcal59.7g0g58g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g771g1118kcal40.9g223.5g5.4g10g
Maito, Kevyt1057g486kcal33.8g50.8g15.9g0g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g171g478kcal32.4g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5934kcal354.6g557.2g249.4g22.8g
Valittu annoskoko2500g2967kcal177.3g278.6g124.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1484kcal88.7g139.3g62.4g5.7g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040