Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g1356g1491kcal108.5g271.2g0g67.8g
Punajuuri, keitetty, suolaton 952g373kcal9.7g67g1.9g24.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 107g947kcal0g0g107g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Riisijauhoseos, gluteeniton 71g249kcal1.8g57.5g0.4g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6165kcal242.6g798.2g219.2g191.4g
Valittu annoskoko2500g3082kcal121.3g399.1g109.6g95.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1541kcal60.7g199.6g54.8g47.9g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390