Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki1437g1293kcal215.5g35.9g28.7g0g
Kauralese 129g466kcal23.3g59g10g22.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g72g431kcal17.2g4.7g38.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu862g1086kcal94.8g2.6g77.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6552kcal701.6g204.4g310.2g45.2g
Valittu annoskoko2500g3276kcal350.8g102.2g155.1g22.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1638kcal175.4g51.1g77.6g11.3g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396