Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 186g37kcal1.3g5.6g0.2g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha621g1030kcal117.9g0g62.1g0g
Sipuli 266g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 355g0kcal0g0g0g0g
Voi 18g129kcal0.2g0.1g14.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.9g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g665g332kcal10g48.5g8.6g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g355g92kcal4.3g13.8g0.7g6.7g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3612kcal281.8g187g181.2g30.4g
Valittu annoskoko2500g1806kcal140.9g93.5g90.6g15.2g
Annoskoko puolitettuna1250g903kcal70.5g46.8g45.3g7.6g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484