Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 527g1651kcal43.5g303.8g15.8g52.2g
Oliiviöljy 70g621kcal0g0g70.3g0g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha703g1167kcal133.5g0g70.3g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g246g394kcal56.6g0g19.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 246g556kcal39.4g1.2g44.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g351g1124kcal80.8g0g80.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11026kcal707.6g610g602.4g104.4g
Valittu annoskoko2500g5513kcal353.8g305g301.2g52.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2757kcal176.9g152.5g150.6g26.1g
Arvot/100g100g221kcal14.2g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253568