Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 930g168kcal5.2g23.2g3.7g6.5g
Purjosipuli 310g71kcal5.6g7.4g0.6g6.5g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%155g387kcal23.2g4.8g31g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Timjami 0.5g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g45g27kcal1.1g3.8g4.8g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 930g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g78g93kcal2.6g3.7g7.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.2g21.7g0.4g1.1g
Voi 22g157kcal0.3g0.1g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2026kcal82.6g130g131.6g30g
Valittu annoskoko2500g1013kcal41.3g65g65.8g15g
Annoskoko puolitettuna1250g506kcal20.7g32.5g32.9g7.5g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977