Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha483g821kcal91.8g0g48.3g0g
Tomaattimurska 966g284kcal5.4g51.2g1.9g18.4g
Kidneypapu, suolaliemessä350g385kcal27.3g63g1.8g28g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)181g803kcal39.9g1.8g70.7g0g
Paprika, punainen187g48kcal1.7g8.6g0.7g3.7g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g242g174kcal6g40.6g0.2g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5144kcal351.4g351g247.6g101.4g
Valittu annoskoko2500g2572kcal175.7g175.5g123.8g50.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1286kcal87.9g87.8g61.9g25.4g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057