Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 579g2351kcal0g578.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu618g779kcal68g1.9g55.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 369g1267kcal37.6g258.4g4.4g12.9g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g50kcal2.5g1.5g3g4.1g
Maitosuklaa 454g2442kcal46g227.2g149.9g0.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 454g3227kcal3.4g1.8g363.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g20272kcal316.2g2147.6g1152.8g34.6g
Valittu annoskoko2500g10136kcal158.1g1073.8g576.4g17.3g
Annoskoko puolitettuna1250g5068kcal79.1g536.9g288.2g8.7g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772