Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 365g521kcal45.7g1.1g37.5g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio665g266kcal25.2g42.5g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen166g55kcal5.5g8.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)415g2284kcal4.2g4.2g249.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.3g26kcal0.9g5g0.6g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 864g2964kcal88g604.7g10.4g30.2g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12290kcal340.8g1343.8g596.8g65.2g
Valittu annoskoko2500g6145kcal170.4g671.9g298.4g32.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3072kcal85.2g336g149.2g16.3g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318