Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 381g1306kcal38.8g266.5g4.6g13.3g
Voi 159g1151kcal1.9g0.6g129g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kaurahiutale 127g475kcal18.4g72.3g9.3g12.7g
Vesi, vesijohtovesi 159g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light238g576kcal64.2g6.2g32.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki397g222kcal33.7g19.8g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g888g180kcal5.3g33.8g2.7g12.4g
Basilika, kuivattu 95g242kcal13.7g19.5g3.8g38.5g
Ruokaöljy keskiarvo 32g280kcal0g0g31.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8921kcal353.6g849.4g429g154g
Valittu annoskoko2500g4461kcal176.8g424.7g214.5g77g
Annoskoko puolitettuna1250g2230kcal88.4g212.4g107.3g38.5g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722