Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 539g97kcal3g13.5g2.2g3.8g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Valkosipuli 22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Tomaattimurska 431g127kcal2.4g22.8g0.9g8.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g647g1099kcal122.8g0g64.7g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g539g647kcal18.3g19.4g53.9g0g
Kantarelli 216g38kcal3.9g0.9g1.1g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4120kcal307g130.6g246.2g36.8g
Valittu annoskoko2500g2060kcal153.5g65.3g123.1g18.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1030kcal76.8g32.7g61.6g9.2g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993