Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1282g2180kcal243.6g0g128.2g0g
Kananmuna kuoreton 176g252kcal22g0.5g18.1g0g
Sipuli (kuorittu)439g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g401g561kcal12g8g52.1g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g115g293kcal19.5g2.3g24g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g87g90kcal6.8g14.1g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6987kcal619.2g92g447.6g18.4g
Valittu annoskoko2500g3494kcal309.6g46g223.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1747kcal154.8g23g111.9g4.6g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339