Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 930g1326kcal116.2g2.8g95.3g0g
Voi 423g3066kcal5g1.7g343.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g317g1940kcal66.9g21.9g176.9g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g106g11kcal1.6g0g0.6g89.8g
Leivinjauhe 32g56kcal1.6g12g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g20.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 51g188kcal9.4g5.6g11g15.4g
Vesi, vesijohtovesi 254g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Voi 28g205kcal0.3g0.1g23g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g21g129kcal4.5g1.5g11.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g7.2g0.7kcal0.1g0g0g6.1g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.4g13kcal0.6g0.4g0.7g1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14232kcal428.2g138.4g1338.6g225g
Valittu annoskoko2500g7116kcal214.1g69.2g669.3g112.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3558kcal107.1g34.6g334.7g56.3g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597