Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 693g989kcal86.7g2.1g71.1g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g840g546kcal100g35.3g2.5g0g
Soijajauho rasvainen 147g686kcal50.8g34.6g34.6g17.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 84g272kcal24.4g5.9g16.8g25.7g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)84g214kcal13.9g28.7g5.1g25.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 84g567kcal22.6g5.8g48.7g10.3g
Leivinjauhe 42g74kcal2.2g15.9g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen105g756kcal1.1g1.1g84g0g
Oltermanni, perinteinen420g1513kcal105g0g121.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11232kcal813.4g258.8g769.2g157.8g
Valittu annoskoko2500g5616kcal406.7g129.4g384.6g78.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2808kcal203.4g64.7g192.3g39.5g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603