Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g1654g5790kcal198.5g1075.4g36.4g148.9g
Oliiviöljy 276g2438kcal0g0g275.7g0g
Valkosipuli 110g119kcal8.7g18g0.7g2.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 460g99kcal1.4g7.4g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16895kcal417.2g2201.6g625.6g303.4g
Valittu annoskoko2500g8448kcal208.6g1100.8g312.8g151.7g
Annoskoko puolitettuna1250g4224kcal104.3g550.4g156.4g75.9g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761