Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 998g454kcal5g81.8g2g39.9g
Kananmuna kuoreton 430g614kcal53.8g1.3g44.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g290g87kcal2.9g11.6g0.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 783g2169kcal15.6g23.5g219.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6649kcal154.6g236.4g532.2g79.8g
Valittu annoskoko2500g3325kcal77.3g118.2g266.1g39.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1662kcal38.7g59.1g133.1g20g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957