Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g967g5803kcal232.1g63.8g522.2g0g
Kananmuna kuoreton 887g1265kcal110.8g2.7g90.9g0g
Emmental, punaleima 17%604g1753kcal205.5g0g102.8g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17782kcal1101g163.4g1431.8g0.4g
Valittu annoskoko2500g8891kcal550.5g81.7g715.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna1250g4446kcal275.3g40.9g358g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526