Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 370g2687kcal4.4g1.5g301.1g0g
Kananmuna kuoreton 407g581kcal50.9g1.2g41.8g0g
Hermesetas -neste37g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 556g2170kcal251.7g157.8g40g80g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g185g1076kcal40.6g36.9g93.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,3926g602kcal101.9g38.9g2.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g19g1.9kcal0.3g0g0.1g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14236kcal899.6g472.6g959g191.4g
Valittu annoskoko2500g7118kcal449.8g236.3g479.5g95.7g
Annoskoko puolitettuna1250g3559kcal224.9g118.2g239.8g47.9g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667