Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton504g1108kcal56.4g12.6g95.7g0.5g
Porkkanaraaste 200g360g97kcal2.2g19.1g0.7g9g
Rypsiöljy rainbow18g162kcal0g0g18g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g1619g1818kcal36.1g403.1g6.5g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6369kcal189.4g869.6g241.8g49.2g
Valittu annoskoko2500g3185kcal94.7g434.8g120.9g24.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1592kcal47.4g217.4g60.5g12.3g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711