Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha544g903kcal103.3g0g54.4g0g
Kaali, valkokaali680g143kcal8.2g23.1g1.4g14.3g
Kesäkurpitsa zucchini 748g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Purjosipuli 272g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g61g51kcal2.6g11.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu6.8g5.4kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Mustapippuri 2.7g7.6kcal0.3g1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 136g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow20g184kcal0g0g20.4g0g
Hunaja 20g67kcal0.1g16.5g0g0g
Hunaja 10g31kcal0g7.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3180kcal247.4g172.8g159.8g52g
Valittu annoskoko2500g1590kcal123.7g86.4g79.9g26g
Annoskoko puolitettuna1250g795kcal61.9g43.2g40g13g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821