Runebergin tortut ala Seijasisko

Aineksiin lisäksi vielä1 tippa karvasmanteliöljyä.

..ja päälle tl vadelmahilloa ja sokerivesikuorrutetta.

Ohje:

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kananmuna hyvin vatkaten.

Mausta taikina tipalla karvasmantelia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää ne taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

Laita pellille 12 kpl paperisia leivosvuokia ja jaa taikina niihin.

Paista torttuja noin 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Yhdessä leivoksessa on 145 kaloria plus vadelmahillon ja kuorrutuksen hillon kanssa yhteensä yhteensä n. 160 kcal.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Seijasisko58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 649g4604kcal2.5g0g519.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 422g1448kcal43g295.5g5.1g14.8g
Korppujauho 162g595kcal17g121.6g1.7g8.6g
Manteli, jauhettu, n. 1dl325g1955kcal78.2g21.4g175.3g22.7g
Sokeri 552g2240kcal0g551.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 357g510kcal44.6g1.1g36.6g0g
Leivinjauhe 33g57kcal1.7g12.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g22816kcal374g2006.6g1476.4g92.6g
Valittu annoskoko2500g11408kcal187g1003.3g738.2g46.3g
Annoskoko puolitettuna1250g5704kcal93.5g501.7g369.1g23.2g
Arvot/100g100g456kcal7.5g40.1g29.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258295