Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1010g1717kcal121.2g0g101g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)505g606kcal15.2g20.7g50.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 202g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 278g396kcal34.7g0.8g28.5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g126g467kcal17.6g91.5g3.2g5.2g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g379g322kcal11.7g17.4g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7017kcal400.8g260.8g411.8g10.4g
Valittu annoskoko2500g3509kcal200.4g130.4g205.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1754kcal100.2g65.2g103g2.6g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258632