Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss1009g272kcal8.1g51.5g4g29.3g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g504g378kcal9.6g80.7g1g5g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g323g517kcal51.7g3.2g29.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g57g68kcal1.4g3.4g5.1g0.8g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Vesi605g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2481kcal142g279.2g78.6g71.2g
Valittu annoskoko2500g1241kcal71g139.6g39.3g35.6g
Annoskoko puolitettuna1250g620kcal35.5g69.8g19.7g17.8g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822