Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g797g4781kcal191.2g52.6g430.3g0g
Voi 199g1445kcal2.4g0.8g162g0g
Liivatelehti, gelatiini598g2086kcal511.6g0g0.6g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g398g1355kcal12g12g139.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g398g1016kcal23.5g12.7g95.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 20g81kcal0.6g19.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g21564kcal1483.2g197.6g1655g0.2g
Valittu annoskoko2500g10782kcal741.6g98.8g827.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g5391kcal370.8g49.4g413.8g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678