Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)1038g1153kcal225.3g0g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 62g437kcal0.2g0g49.3g0g
Sipulikuutiot rainbow260g26kcal3.9g3.9g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g20g19kcal1.2g3.3g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g169g47kcal1g10g0.3g4.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)519g208kcal5.7g37.4g2.6g7.3g
Punaviini 389g275kcal1.2g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4578kcal485.6g148.6g165g25.4g
Valittu annoskoko2500g2289kcal242.8g74.3g82.5g12.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1145kcal121.4g37.2g41.3g6.4g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260351