Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g959g230kcal11.5g32.6g1.9g20.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g796kcal91.1g0g47.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi21g59kcal1.9g1.5g4.9g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g19g31kcal1.7g5.9g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 959g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2267kcal213.2g87.4g109.8g43.6g
Valittu annoskoko2500g1133kcal106.6g43.7g54.9g21.8g
Annoskoko puolitettuna1250g567kcal53.3g21.9g27.5g10.9g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260732