Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi665g2990kcal43.2g398.7g139.5g20.6g
Voi, 1 tl, 5 g138g1011kcal1.4g1.4g110.7g0g
Mascarpone (250g)692g3613kcal31.1g31.1g373.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl554g1883kcal11.1g16.6g193.8g0g
Baileys, Irish Cream, Original277g969kcal8.9g55.4g43.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g50g163kcal3.7g26.9g3.5g1.3g
Liivate 125g435kcal106.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g22124kcal412.2g1060.2g1729.8g43.8g
Valittu annoskoko2500g11062kcal206.1g530.1g864.9g21.9g
Annoskoko puolitettuna1250g5531kcal103.1g265.1g432.5g11g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242