Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka607g1518kcal66.8g97.2g97.2g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g486g690kcal60.7g1.5g50g0g
Sipuli (kuorittu)202g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Etikkapunajuuri 202g72kcal2g13.6g0.4g3.6g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g486g1603kcal9.7g12.1g170g0g
Ranskankerma, Milbona405g1178kcal9.3g12.1g121.5g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Sinappi 65g85kcal2.8g9.1g3.9g1.1g
Sokeri 16g66kcal0g16.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10552kcal310g343.6g887.2g17.4g
Valittu annoskoko2500g5276kcal155g171.8g443.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2638kcal77.5g85.9g221.8g4.4g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388