Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1498g2082kcal284.6g0g104.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 412g571kcal51.5g1.2g40.4g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Jauhelihamauste, annos 15g28g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Kesäkurpitsa337g57kcal1.3g8.4g2g2.4g
Sipuli (kuorittu)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5577kcal681.8g45.4g296.4g15.8g
Valittu annoskoko2500g2788kcal340.9g22.7g148.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1394kcal170.5g11.4g74.1g4g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684