Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali583g123kcal7g19.8g1.2g12.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha437g726kcal83.1g0g43.7g0g
Sipuli (kuorittu)109g30kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g182g51kcal1.1g10.8g0.4g4.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.3g66kcal0g0g7.3g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g364g18kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Siirappi, tumma73g233kcal0.1g53.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 729g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2524kcal189g185.6g108.8g38.2g
Valittu annoskoko2500g1262kcal94.5g92.8g54.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna1250g631kcal47.3g46.4g27.2g9.6g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067