Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1366g1025kcal26g218.6g2.7g13.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g273g77kcal1.6g16.3g0.5g6.8g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g615g1399kcal73.8g16g116.8g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Lanttu 82g24kcal0.8g3.8g0.2g1.5g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g27g67kcal0.8g12g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5255kcal209.6g546.6g244.4g48.6g
Valittu annoskoko2500g2628kcal104.8g273.3g122.2g24.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1314kcal52.4g136.7g61.1g12.2g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219