Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja2236g3712kcal373.4g0.2g246g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g237g1038kcal13g10g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9559kcal777g29.2g702.4g1.2g
Valittu annoskoko2500g4779kcal388.5g14.6g351.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2390kcal194.3g7.3g175.6g0.3g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397