Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha652g1083kcal123.9g0g65.2g0g
Kaali, valkokaali1304g275kcal15.7g44.3g2.6g27.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g245g69kcal1.5g14.6g0.5g6.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Valkosipuli 5.7g6.2kcal0.5g0.9g0g0.1g
Ohrasuurimo 65g210kcal5.4g41.2g1.3g5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 65g577kcal0g0g65.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4527kcal298.2g217.6g270.2g82.8g
Valittu annoskoko2500g2263kcal149.1g108.8g135.1g41.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1132kcal74.6g54.4g67.6g20.7g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423