Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1667g5342kcal446.2g0g399g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g119g382kcal36.4g65.5g1.2g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g357g607kcal7.1g5.7g61.4g2.1g
Kananmuna kuoreton 238g340kcal29.8g0.7g24.4g0g
Korppujauho 119g436kcal12.5g89.2g1.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14213kcal1064g322.2g974.4g16.8g
Valittu annoskoko2500g7107kcal532g161.1g487.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna1250g3553kcal266g80.6g243.6g4.2g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658