Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1077g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 615g1363kcal107.7g0g104.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g385g158kcal5.4g31.2g1.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli308g554kcal26.2g6.8g46.2g0g
Ketsuppi, Felix83g75kcal0.8g17.4g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g47kcal1.5g1.2g3.9g0g
Persilja15g1.8kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4396kcal283.6g113.6g312.6g2.4g
Valittu annoskoko2500g2198kcal141.8g56.8g156.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1099kcal70.9g28.4g78.2g0.6g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674