Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1797g1977kcal413.4g0g37.7g0g
Voi 327g2371kcal3.9g1.3g265.7g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g147g577kcal48.5g0g41.8g0g
Korppujauho 163g598kcal17.1g122.4g1.7g8.7g
Persilja 65g18kcal0.9g0.7g0.1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11081kcal967.6g248.8g694g27.8g
Valittu annoskoko2500g5541kcal483.8g124.4g347g13.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2770kcal241.9g62.2g173.5g7g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480