Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 364g277kcal6.8g56.4g0.7g3.6g
Porkkana 636g208kcal3.9g35.4g1.3g16.2g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g364g73kcal4.4g11.6g1.3g4g
Vesi, vesijohtovesi 909g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g227g636kcal43.2g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2387kcal116.6g206.8g106.6g47.6g
Valittu annoskoko2500g1194kcal58.3g103.4g53.3g23.8g
Annoskoko puolitettuna1250g597kcal29.2g51.7g26.7g11.9g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529