Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 608g146kcal11g13.4g1.8g14g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g203g507kcal28.4g6.9g40.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1521g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g29kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Valkosipuli 41g44kcal3.2g6.6g0.2g0.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen101g34kcal3.3g5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1624kcal97g87.2g90g31.2g
Valittu annoskoko2500g812kcal48.5g43.6g45g15.6g
Annoskoko puolitettuna1250g406kcal24.3g21.8g22.5g7.8g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607