Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g161g230kcal20.1g0.5g16.5g0g
Sokeri 124g504kcal0g123.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 95g326kcal9.7g66.4g1.1g3.3g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g730g409kcal65.7g36.5g1.5g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)336g366kcal9.7g55g11.7g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä285g171kcal1.4g42.7g0g3.1g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli44g22kcal0g4.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini29g102kcal25g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä277g166kcal1.4g41.6g0g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g146g58kcal0g14.6g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker124g484kcal0g120.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5688kcal266.4g1016g61.6g19g
Valittu annoskoko2500g2844kcal133.2g508g30.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1422kcal66.6g254g15.4g4.8g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813